Digital Signage

Digitale informatieborden zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Je ziet ze langs straten, in winkelcentra, kantoren en scholen. Digital signage is de technologie die toelaat om deze informatie gecentraliseerd te beheren en dynamisch te sturen, in functie van de locatie, het tijdstip en het doelpubliek.

Digiware is de eerste distributeur van AllSEE Digital Signage oplossingen in België. Deze schermen zijn gemaakt om 24/7 in elke omgeving te presteren. Afhankelijk van de noden van de klant wordt de beste technologie voorgesteld. Dit gaat van de basisschermen, LCD video walls tot high brightness schermen met infrarood of PCAP touch technologie.

Informatie op de schermen updaten kan via een simpele USB Plug & Play, via netwerk/WiFi of zelfs via 4G. Met de gebruiksvriendelijke CMS kan je makkelijk content veranderen en aanpassen.

Bij elk scherm hoort ook een bijhorend ophangsysteem. Ook dit is op maat van de wensen van de klant.

 

Enkele praktische voorbeelden van Digital Signage zijn informatieborden in winkelcentra, horeca, luchthavens, musea en alle andere openbare plaatsen. In bedrijven wordt dit gebruikt voor interne en externe communicatie zoals bijvoorbeeld een booking room systeem, verwelkoming van klanten in de inkomhal, aantonen van laatste projecten, bedrijfsvoorstelling,…

Voor meer informatie verwijzen we graag door naar onze Digitz website.

Digital Signage