Onderhoud

Snel en efficiënt werken.

Met de juiste hardware slaag je er in je onderneming vooruit te stuwen, met verhoogde productiviteit en minder kosten als gevolg. Daarom kijken wij samen met jou welke hardware het best bij jouw profiel past.
Wij bieden hoofdzakelijk HP en DELL producten aan, maar indien gewenst kunnen wij ook andere merken aanleveren. Dit voor laptops, desktops, printers, servers, …

Alle toestellen die je via Digiware aankoopt, worden eerst vakkundig voor geïnstalleerd, zodat de effectieve installatie bij jou op kantoor zo weinig mogelijk werkonderbreking veroorzaakt. Nadien wordt alles uitvoerig getest. Zo hoef je je als eindklant hierover zeker al geen zorgen meer te maken.

 

Om de optimale snelheid en werking van je toestel (computer, tablet, smartphone, …) te bewerkstelligen, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Digiware onderwerpt je toestel aan een grondige schoonmaakbeurt, zodat virussen of malware geëlimineerd worden. Hiermee wordt de snelheid van je hardware optimaal opgedreven.

Daarnaast kijken we, indien gewenst, waar er upgrades van uw hardware mogelijk zijn, zodanig dat de snelheid nog een extra duwtje in de rug krijgt en je altijd over een 'up to date'-systeem beschikt. Hierbij maken we voornamelijk gebruik van de nieuwste technologische materialen op de markt.

Een Solid State Drive, ook wel SSD, is een snellere versie van de traditionele harde schijf, gebaseerd op de technologie van een geheugenkaart. Doordat er geen draaiende onderdelen in de schijf zitten, is deze minder kwetsbaar, veel sneller, geluidloos, beter bestand tegen hitte en gebruikt deze minder stroom.

Bij problemen kunnen we zowel hulp bieden vanop afstand of ter plaatse bij de klant. We streven ernaar om alle problemen zo snel mogelijk en efficiënt op te lossen en indien mogelijk preventief te werken.