Netwerken

Draadloos? Bedraad? Digiware weet raad!

Indien je als bedrijf een volledig nieuw netwerk wenst op te zetten, of een bestaand netwerk wil laten analyseren of aanpassen, kan je bij ons terecht. Het is belangrijk om als bedrijf een correct en goed functionerend netwerk te hebben om uitbreidingen in de toekomst overzichtelijk en makkelijk te houden. 

Ook de interne snelheid en die naar buiten toe is hierbij belangrijk. Het opzetten van meerdere netwerken of VLAN’s, zodat klanten op een apart netwerk zitten, is perfect mogelijk. Indien gewenst zorgen we verder ook voor een LoadBalancer zodat er gebruik kan gemaakt worden van 2 internetlijnen. Zodoende kunt u ervan uitgaan dat u een altijd een werkende internetverbinding heeft.

High End Security in samenwerking met UniFi producten.

Beveiliging wordt de dag van vandaag één van de belangrijkste pijlers binnen een netwerk. WiFi voor klanten plaatsen wij daarom op een volledig gescheiden gastnetwerk. Dit wordt dan verfijnd met een commerciële landingspagina. Bij Digiware werken we voornamelijk met Unifi producten. Deze producten hebben niet enkel een prachtig design, maar zijn ook nog eens superkrachtig zodat er overal een goede dekking en bereik is.

Wil je meer informatie betreffende uw netwerk? Aarzel dan niet en neem contact op!